Αρχική Σελίδα

Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η εισαγωγή και η εξαγωγή Botou φορτηγό-τ που ανταλλάσσουν τη Co., ΕΠΕ βρίσκονται «στο δήμο της ρίψης» Cangzhou, έχουν το εργοστάσιο, είναι ένας επαγγελματικοί κατασκευαστής και ένας διανομέας, επαγγελματικοί για να παρέχουν τη " σταθερή ποιότητα, τη σταθερή ποσότητα, τα οικονομικώς αποδοτικές " προϊόντα και την υπηρεσία.

 

Η επιχείρησή μας παράγει κυρίως όλα τα είδη να πετάξει τις τέχνες, συμπεριλαμβανομένης της θέσης λαμπτήρων, έπιπλα κήπων, δοχείο κήπων, εστία, πηγή, αντλία, teleph, στάση κεριών, άγαλμα και ούτω καθεξής. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Αυστραλία κ.λπ.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το πετώντας εργοστάσιό μας καθιερώθηκε το 2001. Παραγάγαμε τα πετώντας προϊόντα, όπως το παράθυρο χυτοσιδήρου, η καρέκλα χυτοσιδήρου, το τέλος πάγκων χυτοσιδήρου, η θέση λαμπτήρων χυτοσιδήρου, το άγαλμα χυτοσιδήρου και η πύλη φραχτών χυτοσιδήρου κ.λπ.

 

Στην αρχή πωλούμε τα προϊόντα μας στην κινεζική αγορά.

 

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης πολλών ετών, η επιχείρησή μας έχει την ώριμη τεχνολογία και τα τέλεια χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων. Έχουμε αρχίσει να ενημερώνουμε τη γραμμή παραγωγής σε αυτό το έτος.

 

Προκειμένου να επεκταθεί το παγκόσμιο επιχειρηματικό πεδίο, τη νέα εμπορική επιχείρησή μας, που ονομάστηκε ιδρύσαμε την εισαγωγή Botou φορτηγό-τ και η εξαγωγή που ανταλλάσσει τη Co., εμπορική επιχείρηση Ltd.Our έχει τις επαγγελματικές πωλήσεις και την ομάδα υπηρεσιών.

 

Η επιχείρησή μας μπορεί να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα qulity τελωνείου και την καλύτερη υπηρεσία μας. Η ομάδα μας μπορεί να χτίσει τη συνεργασία και τη φιλία με το τελωνείο μας. Θα έχουμε την καλύτερη συνεργασία με σας.

Κίνα Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ Κίνα Botou Van-T Import and Export Trading Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Φορτηγό-τ

Αριθμός Υπαλλήλων : 40~50

Ετήσιες πωλήσεις : 150-200

Ιδρύθηκε Έτος : 2018

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Αφήστε ένα μήνυμα

We bellen je snel terug!